radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 255 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo na našem območju obravnavali 12 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta
V Trnovljah pri Celju smo obravnavali vlom v poslovne prostore. Neznani storilci so ukradli večji kolut kabla. Lastniki škodo ocenjujejo na 10.000 €.

V Podvelki je neznani storilec poškodoval vratca plinovoda in vratca ozemljitve strelovoda ob osnovni šoli. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran