radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 82 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 191 klicev.

Obravnavali so 21 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 3 vlome in 5 tatvin, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 7 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 88 nezakonitih prehodov državne meje.

V Kopru so zasegli moped Piaggio 14-letniku, ker se je na odrejenem izrednem tehničnem pregledu izkazalo, da je vozilo predelano. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 11.38 nas je poklical voznik in prijavil, da na cesti pri Drskovčah proti Pivki iz kombija nemških registracij mečejo črne vrečke s smetmi. Policisti so v Rakitniku ustavili 40-letno voznico, državljanko Nemčije, in jo oglobili (po ZPRCP 5-4/2 členu).

V Izoli je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Lastnikom je ukradel zlatnino in gotovino.

V Dekanih je nekdo vlomil v dva gradbena kontejnerja in ukradel različno električno orodje. Podjetje je oškodovana za 8000 evrov.

Ob 8. uri je 69-letnik z osebnim avtomobilom peljal po Ankaranski cesti v Kopru. Pri vključevanju v krožno križišče je odvzel prednost 17-letnemu vozniku mopeda, ki je vozil po kolesarski stezi. Ta je padel in se lažje poškodoval. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Dopoldan je stacionarni radar pred tunelom Kastelec vozniku osebnega avtomobila, državljanu Avstrije, izmeril hitrost vožnje 153 km/h. Policisti so mu izrekli globo.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran