radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 274 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

22 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami se je okoli 13.30 ure zgodila na avtocesti, za izvozom, Dramlje, v smeri proti Mariboru. V trčenju so bila udeležena tri osebna vozila. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo jo je povzročil madžarski voznik osebnega vozila. V trčenju se je lažje poškodovalo pet oseb.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta
Z gradbišča v Gornjem Gradu so neznani storilci v zadnjih dveh tednih ukradli okoli 3 tone gradbenega železa. Podjetje, ki izvaja dela, je s tatvino oškodovano za okoli 5.000 €.

Na Cankarjevi ulici v Celju je neznani storilec ponoči skozi odprto okno vstopil v stanovanje ter ukradel moško uro in dve denarnici z gotovino ter bančnimi karticami. Storilec je ukradene bančne kartice odvrgel na Trubarjevi ulici v Celju, kjer jih je našla občanka in jih prinesla na policijsko postajo.

Na parkirišču podjetja v Celju smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel več nožev in druge mesarske opreme.

Izpred trgovine v Šempetru v Savinjski dolin, je neznani storilec ukradel električno kolo, znamke Leader Fox.

Na Ravnah na Koroškem je neznani storilec izkoristil nepazljivost občanke, ki je na parkirišču kopališča za kratek čas zapustila vozilo, pustila odprta okna, na sprednjem sedežu pa torbico z denarnico. Storilec je z denarnice ukradel gotovino.

Na Tomšičevi cesti v Velenju smo obravnavali poskus vloma v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilcu v stanovanje ni uspelo vstopiti. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Nekaj pred eno uro zjutraj smo bili obveščeni, da je na Lavi v Celju zagorela lesena ograja ob skladišču trgovine. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran