radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 360 klicev občanov, 85 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 30 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Včeraj zvečer je neurje na našem območju ponovno povzročilo več škode. Močan veter je podiral drevesa, odkrival strehe, poškodoval objekte in cestno prometno signalizacijo. Na srečo nismo beležili poškodb občanov.

Podrta drevesa so ovirala promet na glavni cesti Velenje - Slovenj Gradec v Hudi luknji, kjer so posredovali gasilci.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in šest prometnih nesreč z materialno škodo. Enega voznika so policisti pridržali, dvema pa zasegli vozili, ker nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

Včeraj nekaj pred 20. uro so policisti v Celju imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateremu je alkotest pokazal 1,38 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so policisti pridržali, zoper njega sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali desetkrat. Dva kršitelja so policisti pridržali.

Kriminaliteta
V Slatini v Rožni dolini, UE Celje, so policisti obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, kjer je neznani storilec z neznanim predmetom poškodoval steklo na leseni hiši.

V Slovenskih Konjicah je neznani storilec iz parkiranega osebnega vozila odtujil registrsko tablico z oznako J47E200 (BiH).

V Radečah je neznani storilec iz odklenjenega osebnega vozila odtujil denarnico z dokumenti.

Nesreča pri delu
Policisti so včeraj na območju Olimja obravnavali nesrečo pri delu, pri kateri se je lažje telesno poškodoval 50. letni delavec, ki je opravljal vzdrževalna dela z viličarjem. Delavec je pri delu padel na tla in se lažje poškodoval. Policisti zbirajo obvestila v zvezi suma kaznivega dejanja ogrožanja varnosti ljudi pri delu in bodo o tem obvestili okrožno državno tožilstvo.

Miren in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran