radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 74 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 188 klicev.

Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo in 3 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 4 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 5 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 43 nezakonitih prehodov državne meje.

V Jagodju je nekdo z dvorišča ukradel starejšo avtomobilsko prikolico z lesenimi stranicami, z nameščeno registrsko tablico KPCV-568.

V Postojni je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal in premetal je prostore, zatem pa ukradel plačilne kartice, s katerih so bili opravljeni dvigi gotovine na bankomatu. Iz hiše je ukradel tudi več drugih predmetov (nahrbtniki, oblačila, zlatnina, srebrnina, mobilni telefon ...).

Popoldan je v Šmarjah zagorel osebni avtomobil. Ugotovljeno je bilo, da je bil vzrok požara kratek stik na elektroniki, zagorelo je pod pokrovom motorja.

Občan nas je obvestil, da je v Portorožu že več časa zapuščen moped Piaggio engine. Po evidencah so policisti ugotovili, da je moped beležen kot ukraden. Vozilo bo vrnjeno lastnici iz Trsta, nadaljuje se z zbiranjem informacij.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran