radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Dne 23.7.23 s pričetkom ob 16.00 uri se je pričela iskalna akcija pogrešane osebe 21 letnega Tilna Šuberja iz Kopra na območju Podbele, Breginja, Kobarida in reke Nadže, občina Kobarid.

V iskalni akciji sodeluje policija s policijskim helikopterjem, člani civilne zaščite iz Kobarida, gasilci in drugimi posamezniki.

Policija na trem območju že več dni izvaja iskalno akcijo, vendar pogrešane osebe do danes niso izsledili.

tilen suber

Osebni opis:

  • Visok približno 182 cm, suhe postave težak približno 75 kg, ima nekoliko daljše temne rjave lase, modre oči, oblačen v kratke hlače in črno majico brez rokavov, obut v črne športne copate znamke Nike. Oseba ne uporablja očal in nakita. Govori slovenski in angleški jezik. Specifika osebe je, da ima na levi roki (podlaht) brazgotino od ureznine.

V primeru zasleditve pogrešane osebe, vas naprošamo, da o tem obvestite policijo na interventno številko 113 ali najbližjo policijsko postajo.

OKC PU Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran