radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaNekaj pred 07. uro zjutraj smo bili obveščeni, da je v prometni nesreči, ki se je zgodila v kraju Strmec nad Dobrno, umrl voznik osebnega vozila.

o prometne nesreče je prišlo v kraju Strmec nad Dobrno, ko je 55. letni voznik osebnega vozila vozil po lokalni cesti v smeri proti Paki pri Velenju. V kraju Strmec nad Dobrno je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal izven vozišča na travnato brežino in trčil v drevo, kjer je vozilo obstalo v jarku. Voznik je na kraju zaradi poškodb umrl. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče, kjer so policisti z ogledom kraja in zbranimi obvestili ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo včeraj zvečer okoli 20. ure. Pomoč s tehničnim posegom so nudili gasilci PGE in PGD Velenje. Policisti bodo o tem prometni nesreči obvestili pristojno državno tožilstvo.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran