radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih štiriindvajsetih urah sprejel naslednje prijave:

Javni red in mir:

  • 3 kršitve javnega reda in miru na javnem kraju.

Prometna varnost:

  • 6 prometnih nesreč z materialno škodo, od tega 1 povožena divjad,
  • 2 prometna nesreča z materialno škodo in telesnimi poškodbami.

policija splosniV dolini Radovne je pri vožnji s kolesom padla kolesarka. Pri tem se je lažje telesno poškodovala. Policisti zoper njo vodijo prekrškovni postopek.

V Kranju sta zaradi izsiljevanja prednosti trčila voznik mopeda in voznik osebnega avtomobila. Policisti zoper voznika mopeda, ki se je lažje telesno poškodoval, vodijo prekrškovni postopek.

Jeseniški policisti so zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebni avtomobil. Vozil ga je 13 letni otrok v spremstvu očeta. Policisti zoper zakonitega zastopnika otroka vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:
Na planinski poti iz Kališča proti Mačam, se je poškodovala planinka, ki ji je pri hoji spodrsnilo. Pri padcu si je poškodovala. Na kraju so ji prvo pomoč nudili pripadniki GRS Kranj, nato pa je bila s helikopterjem odpeljana v zdravstveno ustanovo. Ne gre za hujše poškodbe. Tuja krivda je izključena.

Med vzponom na Škrlatico je planinca poškodoval padajoči kamen. Ne gre za hujše poškodbe. S helikopterjem je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo. Tuja krivda je izključena.

V Struževem je sprehajalko s psom napadel neznani pes, ki se je lastniku strgal s povodca. Ugriznil jo je v roko. Policisti o lastniku psa zbirajo obvestila, nato pa bodo zoper njega izvedli prekrškovni postopek.

mag. Janez Šuštar
vodja službe
Policijska uprava Kranj

loadposition qrkoda}


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran