radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 369 klicev občanov. 57 klicev je bilo interventnih, 2 nujna.

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 7 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in šest prometnih nesreč z materialno škodo.

Vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, smo v Celju zasegli osebno vozilo.

Kriminaliteta
V Velenju smo včeraj obravnavali tatvino osebnega vozila znake Audi A3, letnik 2010, temno sive barve. Storilec je vozilo ukradel iz garažne hiše nakupovalnega centra.

V Petrovčah smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je hišo preiskal, po prvih podatkih ni ničesar ukradel. Ko je poskušal vlomiti v drugo hišo, prav tako v Petrovčah, ga je zalotila lastnica in ga pregnala. Kmalu po prijavi dogodka so žalski policisti storilca izsledili in mu odvzeli prostost. Gre za 45-letnega moškega, doma z območja Slovenj Gradca. Po zbranih obvestilih ga bomo kazensko ovadili.

V gostinskem lokalu na Grobelnem sta se včeraj sporekla gosta, pri čemer je eden drugega udaril v predel obraza in ga lažje poškodoval. Storilca bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev lažje telesne poškodbe.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran