radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, deset kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirišču, štiri povoženja divjadi, prijeli smo deset ilegalnih pribežnikov, zasegli eno vozilo in odredili eno pridržanje.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tri tatvine na bencinskih servisih, tatvino delov iz delovnega stroja, namerno poškodovanje vozila, ponarejanje denarja, zatajitev ter tri vlome, in sicer v gradbeni kontejner na območju Murske Sobote, v poslovni prostor v Lendavi ter bencinski servis v Svetem Juriju.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Policisti so na območju Dolge vasi prijeli štiri državljane Pakistana in štiri Indije, ki so na nedovoljen način prečkali notranjo mejo Evropske unije, na območju Lendave pa še enega državljana Pakistana in enega Indije. Vsi tujci so zaprosili za mednarodno zaščito.

V Gornji Radgoni je voznik osebnega avtomobila vozil močno pod vplivom alkohola, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

V Negovi pa je voznik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes policisti izvajali na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran