radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 228 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih.

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 19 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in štiri prometne nesreče z materialno škodo.

Na Prevaljah smo nekaj pred polnočjo ustavili tujega voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel 0,68 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Kršitelja smo v takojšnjem postopku privedli na sodišče.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta
V Šentrupertu smo obravnavali tatvino motornega kolesa znamke Suzuki AN 123 Bergmann. Storilec ga je odpeljal s parkirišča v bližini uvoza na avtocesto.

V Razborci, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, je neznani storilec na počitniški hišici poškodoval garažna vrata in lastnikom povzročil za okoli 300 € škode.

Nezakonite migracije
Pri razkladanju tovora s turškega tovornega vozila, na parkirišču podjetja v Nazarjah, so včeraj našli dva državljana Afganistana. Po do sedaj zbranih podatkih sta v vozilo vstopila na območju Srbije in se skrila med tovor. Za mednarodno zaščito tujca nista zaprosila, zato ju bomo po izvedenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Lep in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran