radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkiriščih, štiri povoženja divjadi, zaseženi pa sta bili dve vozili.

Včeraj, okrog 15.45 ure, je v Brezovcih voznik osebnega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča, pri tem pa se je hudo telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete sta bila v Murski Soboti obravnavana vloma v vrtni lopi ter tatvina miz s terase lokala, na območju Lendave dve poškodovanji tuje stvari, obravnavali pa smo še zatajitev in goljufijo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih, kršitelji pa so se ob intervencijah policistov pomirili.

Na območju Lendave je bilo zaseženo neregistrirano motorno kolo, v Murski Soboti pa osebni avtomobil, saj voznika nista posedovala ustreznih vozniških dovoljenj za vožnjo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran