radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 5. ure 29. 7. 2023 do 5. ure 30. 7. 2023 prejeli 238 klicev, med katerimi je bilo 88 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 13 obvestil s področja kriminalitete,
  • 20 prometnih nesreč, od tega dve z hudimi telesnimi poškodbami, eno z lahkimi telesnimi poškodbami, v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda,
  • 18 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru, od tega 14 kršitev javnega reda na javnih krajih in 4 kršitve v zasebnih prostorih.

policija splosni29. 7. 2023 okrog 14. ure se je na območju PP Lenart zgodila prometna nesreča z hudimi telesnimi poškodbami. Voznik osebnega avtomobila je zapeljal z vozilom izven vozišča na njivo, s sprednjim delom trčil v nabrežino in nato še nekaj metrov vozil po njivi. Voznik se je pri tem hudo telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom prepeljan v UKC Maribor. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ukrep zoper voznika.

29. 7. 2023 okrog 17. ure se je na regionalni cesti na območju PP Podlehnik zgodila prometna nesreča z hudimi telesnimi poškodbami. Voznik motornega kolesa je zaradi neprilagojene hitrosti zgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču. Na motornem kolesu je bila tudi potnica. Voznik in potnica sta se hudo telesno poškodovala in sta bila, voznik z helikopterjem, potnica z reševalnim vozilom, prepeljana v UKC Maribor. Policisti bodo zoper voznika podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

30. 7. 2023 okrog 3. ure so policisti PP Slovenska Bistrica intervenirali na javni prireditvi, ki je potekala na območju PP Slovenska Bistrica. Sprla in stepla sta se dva moška, posredovali so tudi varnostniki. Policisti so zoper enega kršitelja odredili pridržanje do iztreznitve in bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ukrep zoper kršitelja.

Miran Čagran
višji samostojni policijski inšpektor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran