radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih oseminštiridesetih urah sprejel naslednje prijave:

Kriminaliteta:

  • V Kranju je oseba v bančni ustanovi želela unovčiti bankovec za 20 eurov, ki ni dajal videza pravega denarja. Policisti so omenjeni bankovec zasegli in ga poslali v pregled.
  • Na Bledu je neznani storilec odtujil električno kolo, znamke Merida.
  • V Gorjah je neznani storilec z dvorišča stanovanjske hiše odtujil kolo z motorjem znamke Tomos Flexer.

Javni red in mir:

  • 16 kršitev javnega reda in miru na javnem kraju,
  • 5 kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru.

Prometna varnost:

  • 14 prometnih nesreč z materialno škodo,
  • 3 prometne nesreče z materialno škodo in telesnimi poškodbami.

policija splosniPrometna nesreča IV. kategorije:
Na regionalni cesti Bukovica - Dolenja vas je 33-letni voznik daljše imuzine izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v vozilo, ki ga je nasproti pripeljal 32-letni voznik. Na kraju je zaradi poškodb umrla 85-letna sopotnica v vozilu, ki je pripeljalo nasproti. Ostali udeleženi so bili z reševalnimi vozili odpeljani v zdravstveno ustanovo. Niso v življenjski nevarnosti. Policisti so z voznikom limuzine opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,62 mg/l. Zoper voznika vodijo predkazenski postopek.

Tržiški policisti so vozniku, ki je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli osebni avtomobil. Kranjski policisti so zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenje zasegli motorno kolo.

Dogodki:
Na poti proti Storžiču je zdrsnilo planinki, ki se je poškodovala. Na kraju so ji prvo pomoč nudili gorski reševalci iz Tržiča. S helikopterjem je bila prepeljana v zdravstveno ustanovo, Tuja krivda je izključena.

Na območju Storžiča je pri hoji zdrsnilo še eni planinki, ki je zaradi tega padla in se poškodovala. Na kraju so ji pomoč nudili pripadniki GRS Tržič. S helikopterjem je bila odpeljana v zdravstveno ustanovo. Ne gre za hujše pokodbe, tuja krivda je izključena.

Pri plezanju proti Storžiču sta se zaplezala dva plezalca. Pomoč pri sestopu so jima nudili gorski reševalci iz Tržiča. Nihče ni bil poškodovan.

V Škofji Loki je pes, ki je strgal povodec, ugriznil žensko. Zaradi ugrizov po roki, so jo na kraju oskrbeli reševalci ANMP Škofja Loka, nato pa je bila odpeljana v zdravstveno ustanovo.

mag. Janez Šuštar
vodja službe
Policijska uprava Kranj

loadposition qrkoda}


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran