radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, dve kršitvi javnega reda in miru ter šest povoženj divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali vlom v župnijski urad in tatvino goriva.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Policisti opažamo, da se je v zadnjem času povečalo število nesreč z udeležbo kolesarjev in voznikov električnih skirojev. Vse udeležence v cestnem prometu zato pozivamo k previdnosti in spoštovanju cestnoprometnih predpisov. Še posebej v krožiščih in pri prehitevanju. Naj spomnimo, da je predpisana bočna razdalja pri prehitevanju kolesarjev in voznikov električnih skirojev 1,5 metra. Najpogostejša vzroka za nesreče sta sicer neprilagojena hitrost in neupoštevanje pravil o prednosti.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran