radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 394 klicev, 146 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 40 nanašalo na kriminaliteto, 45 na javni red in mir, ter 42 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 5 tatvin, 6 vlomov (v štirih primerih je ostalo pri poskusu) in primera poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini, kjer so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 6 prometnih nesreč z materialno škodo in nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli 4 vozila.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 10 krat na javnem kraju in 8 krat v zasebnem prostoru.

Obravnavali so 7 posameznikov zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Vlomi:
V okolici Medvod je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V Šiški so obravnavali vlom v stanovanje, od koder je bil odtujen denar in nakit, lastnik je bil oškodovan za več tisoč evrov.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 20.30 se je na cesti v naselju Srednja vas pri Polhovem Gradcu zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik štirikolesnika, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s cest in trčil v ograjo. Pri tem se je voznik lažje telesno poškodoval. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 0.97 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 14. ure se je na cesti od Ligojne proti Horjulu zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran