radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 80 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 38:

  • deset s področja kriminalitete, od tega o vlomu, tatvini in poškodovanju tuje stvari;
  • 11 s področja prometne varnosti, od tega trije o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in pet o prometni nesreči z materialno škodo;
  • devet s področja javnega reda in miru, od tega šest o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru, policisti so pridržali eno osebo;
  • štirje o dogodkih.

policija splosniVlom:
Kranjski policisti so včeraj nekaj pred 12. uro obravnavali vlom v poslovni prostor. Neznani storilec je v notranjost nasilno vstopil skozi vrata in si protipravno prilastil gotovino. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Poškodovanje tuje stvari:
Blejski policisti so včeraj nekaj pred 10. uro obravnavali poškodovanje delovnega stroja. Neznani storilec je razbil stekla na parkiranem delovnem stroju na enem izmed gradbišč. Policisti o storilcu zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tatvina:
V dnevniku dogodkov smo vas 29. 7. 2023 obvestili o tatvini kolesa z motorjem, znamke Tomos Flexer, ki je bil na območju Gorij ukraden istega dne v jutranjih urah. Kolo z motorjem je bil najden včeraj popoldne na območju Jesenic in vrnjen lastniku. Policisti so opravili ogled, nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometne nesreče s telesnimi poškodbami:
Policisti so bili včeraj popoldne obveščeni o padcu 34-letne voznice skiroja. Vozila se je po Partizanski cesti v Kranju in zaradi neprilagojene hitrosti padla ter se telesno poškodovala. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Blejski policisti so včeraj okoli 16. ure obravnavali padec 22-letne tuje kolesarke, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padla in se telesno poškodovala. Na kraju ji je pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Škofjeloški policisti so bili včeraj nekaj po 14. uri obveščeni o prometni nesreči na cesti Škofja Loka-Jeprca. 41-letni voznik je z avtomobilom zaradi neprilagojene hitrosti trčil v stoječo kolono pred njim. V nesreči so bili udeleženi štirje avtomobili. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Javni red in mir:
Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj pred 15. uro obveščeni o 54-letnem moškem, ki se je v gostinskem lokalu nedostojno vedel do gostinskega osebja. Ker je s kršitvijo nadaljeval so mu odredili pridržanje do 12 ur. Zoper njega vodijo prekrškovni postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran