radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti v Pomurju smo v preteklem dnevu obravnavali sedem prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

Včeraj dopoldne je v Ljutomeru voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarja, kateri se je nepravilno vključil v promet. Kolesar se je ob tem huje poškodoval. Prav tako dopoldne je med Domanjševci in Krplivnikom pri vožnji po klancu navzdol padla kolesarka in utrpela hude poškodbe. Oba se zdravita v bolnišnici. Obravnavane so bile še štiri nesreče z materialno škodo ter ena z lažjo poškodbo kolesarke.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila, goljufija in poslovna goljufija.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran