radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 83 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 188 klicev.

Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 6 tatvin ter 1 drzno tatvino, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 6 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 40 nezakonitih prehodov državne meje.

Ob 15.50 je bila prometna nesreča pri vasi Skopo. Policisti so na kraju ugotovili, da je 81-letna voznica z osebnim avtomobilom zapeljala preko nasprotnega smernega vozišča in trčila v drevo. Poškodovano so odpeljali v bolnišnico.

V Planini je nekdo izpred delavnice ukradel pet akumulatorjev in pokrov motorja avtomobila.

Ob 18. uri smo dobili prijavo, da je nekdo v Luciji 30. avgusta ukradel odklenjeno kolo Bottecchia. Policisti so 31. avgusta obravnavali 43-letnika na kolesu, ki pa ni znal pojasniti izvora kolesa, zato so mu ga zasegli, prav zaradi suma, da je ukradeno. Včeraj so kolo vrnili lastniku, osumljenemu pa sledi kazenska ovadba.

Ob 3.20 sta domačina v Portorožu zalotila moškega v hiši. Ukradel je telefon in denarnico, zatem pa pobegnil. Podala sta opis, policisti zbirajo obvestila o storilcu.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran