radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 4 min.)

policija splosniV času nočnega neurja na Idrijskem na osebno vozilo padel kos pločevine in ga poškodoval
Včeraj, 1. avgusta ob 20.17, smo bili obveščeni o dogodku v času neurja z obilnimi padavinami in vetrom na Idrijskem. Na kraju so policisti PP Idrija z zbiranjem obvestil ugotovili, da je v času močne nevihte na parkiran osebni avtomobil, ki je bilo parkiran pred stanovanjskim blokom v Idriji, priletel kos pločevine (velikosti približno 40 x 70 cm) in se zapičil v streho vozila. Na vozilu je nastala materialna škoda. Idrijski policisti bodo primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Na Ajdovskem padel in se lažje poškodoval voznik kolesa z motorjem
Včeraj, 1. avgusta ob 23.16, je bila Policija obveščena o prometni nesreči II. kategorije na območju naselja Višnje (občina Ajdovščina), kjer je padel in se predvidoma lažje poškodoval mlajši voznik kolesa z motorjem. Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica so na kraju nezgode ugotovili, da se je mlajši voznik neregistriranega kolesa z motorjem peljal iz Cola proti naselju Višnje. Med vožnjo na omenjeni relaciji je vozil preveč levo in posledično trčil v obcestni smernik (gre za območje gradbišča vodovoda) ter padel in se telesno poškodoval. V nadaljevanju postopka mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti z alkotestom in rezultat je pokazal, da je bil pod vplivom alkohola (več kot 0,52 mg/l alkohola v organizmu). Poleg prometnih policistov so na kraju posredovali tudi gasilci GRC Ajdovščina, ki so nudili pomoč poškodovancu vse do prihoda reševalcev NMP ZD Ajdovščina na omenjeni kraj, ki so ga oskrbeli in odpeljali na nadaljnje zdravljenje s splošno bolnišnico v Šempeter pri Gorici. Zoper mlajšega voznika bo zaradi odgovornosti za storitev prekrškov prometne zakonodaje podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Na Tolminskem se je poškodoval mlajši moški
Danes, 2. avgusta ob 9.18, je bila Policija s strani Regijskega centra za obveščanje obveščeni o dogodku v naselju Selce (občina Tolmin), kjer se je med prekladanjem kovinskih profilov poškodoval mlajši moški. Po nudeni zdravniški oskrbi v ZD Tolmin je bil odpuščen v domačo nego. Policisti PP Tolmin so glede na vsa ugotovljena dejstva tujo krivdo izključili.

Prometna nezgoda z majhno poškodbo na Goriškem...
Včeraj, 1. avgusta v zgodnjih večernih urah, so policisti PP Nova Gorica obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z majhno poškodbo v Solkanu. Ugotovljeno je bilo, da se je osebni avtomobil, v katerem ni bilo voznika, na parkirnem prostoru premaknil (ročna zavora v vozilu ni bila zategnjena) in trčil v drugo odsebno vozilo. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji, so policisti PP Nova Gorica odstopili od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku (skladno s 4. odstavkom 111. člena ZPrCP).

....in na Ajdovskem
Včeraj, 1. avgusta, popoldne, so policisti obravnavali poškodbo osebnega vozila (poškodba prednjega odbijača) na parkirnem prostoru pred namestitvenem objektu na območju Ajdovščine. Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Prometna nesreča I. kategorije na Tolminskem
Včeraj, 1. avgusta ob 17.04, je bila Policija obveščena o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, ki se je zgodila na parkirnem prostoru v naselju Most na Soči (občina Tolmin). Ugotovljeno je bilo, da je takrat še neznani voznik osebnega avtomobila pri vzvratni vožnji izpred trgovine trčil v drugo parkirano vozilo, ki je bilo parkirano na drugi strani vozišča. Povzročitelj se je s kraja odpeljal ne da bi o tem nudil ustrezne podatke drugemu udeležencu nezgode oz. o tem obvestil policijo. Kljub temu je bil povzročitelj kasneje izsleden, zoper povzročitelja prometne nesreče bo uveden prekrškovni postopek.

V Idriji najdeno starejše gorsko kolo
Včeraj, 1. avgusta v popoldanskih urah, so policiste obvestili o najdenem starejšem gorskem kolesu znamke Scott, modro črne barve, v Idriji. Lastnik pogrešanega kolesa lahko omenjeno kolo prevzame v prostorih PP Idrija.

Povoženje divjadi
Danes, 2. avgusta ob 5.54, je bila Policija obveščena, da je voznik osebnega avtomobila na območju Črnega Vrha (občina Idrija) povozil divjad (srno). Na vozilu je po trku z omenjeno divjadjo nastala materialna škoda. Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran