radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 220 klicev, med 95 interventnih, oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 14 kaznivih dejanj,
  • 7 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometna nesreča II. kategorije,
  • 1 prometna nesreča III. kategorije,
  • 2 voznika sta bila pridržana po 24. čl. ZPrCP,
  • 15 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 v zasebnem prostoru,
  • 1 požar.

policija splosniVoznik pod vplivom alkohola
Včeraj dopoldne so nas občani obvestili o nezanesljivi vožnji voznika osebnega avtomobila na območju Dornave. Voznika so kmalu ustavili policisti, odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola (1,01 mg/l). 57-letniku je bilo odrejeno pridržanje.

Rop poslovnega prostora
Obravnavamo rop poslovnega prostora na Gosposvetski ulici v Mariboru, do katerega je prišlo včeraj, okrog 18. ure. Neznani moški je vstopil v poslovne prostore, v rokah naj bi imel orožje, preskočil je pult in razbil steklo ter zahteval denar, ki ga je odtujil in zbežal proti Smetanovi ulici. Šlo je za moškega, visokega približno 180 cm, suhe postave, temnejših oblačil in "šilt" kapo. V obraz je bil zamaskiran.

Motorist huje poškodovan
Na območju Sv. Ane v Slovenskih Goricah je 44-letni motorist včeraj zvečer med vožnjo v ovinku zapeljal izven vozišča in padel ter se huje poškodoval. 44-letnik se je pri tem huje poškodoval, policisti še zbirajo obvestila o prometni nesreči.

Mopedist pod vplivom alkohola
Na območju Ormoža so policisti obravnavali 57-letnega voznika mopeda, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,94 mg/l), odrejeno mu je bilo pridržanje po 24. čl. ZPrCP.

Odtujena toplotna črpalka
Na območju Peker je bila odtujena toplotna črpalka bazena, lastniki so bili po nestrokovni oceni oškodovani v višini 2.500 eur.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran