radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 76 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 167 klicev.

Obravnavali so 8 prometnih nesreč z materialno škodo, 1 s hujšimi poškodbami in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 5 tatvin, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 10 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 28 nezakonitih prehodov državne meje.

Dopoldan je v Kopru zaradi neprilagojene hitrosti s kolesom padel 57-letni Izolan. Po prvih podatkih je huje poškodovan, odpeljan je bil v bolnišnico.

V Portorožu je nekdo gostu iz hotelske sobe ukradel denar. Zadeva se preverja.

Na Delavalijevi v Kopru je nekdo ukradel črno gorsko kolo, vredno 150 evrov.

Zvečer so v Pradah zasegli moped 15-letniku, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja ustrezne AM kategorije. Sledi mu obdolžilni predlog. Hitri postopek bo uveden tudi zoper očeta mladoletnega kršitelja, ker je dal motorno vozilo v uporabo osebi, ki ne sme voziti takega vozila (čl. 56/9 ZVoz-1) in zaradi opustitve dolžne skrbi in nadzorstva nad mladoletnikom (91/3 ZVoz-1).

Ob 19.40 je v Kopru 47-letnemu vozniku osebnega avtomobila preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,87 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 21.20 je v Izoli 49-letni voznici osebnega avtomobila preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,78 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi ji obdolžilni predlog.

Ob 0.25 je v Ankaranu 19-letnemu vozniku osebnega avtomobila preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,65 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 9.10 je bila prometna nesreča na hitri cesti pri Kopru (proti Izoli). Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 60-letna voznica osebnega avtomobila trčila v odbojno ograjo. V vozilu so bile tri osebe, vse so odpeljali na pregled v SB Izola (lažje poškodbe). V vozilu so imele potnice tudi štiri pse, ki so po trčenju pobegnili. Dva so policisti našli in ju predali lastnicam, dva pa se še iščeta. Cesta je bila ponovno odprta ob 10.45.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran