radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil in štiri primere povoženja divjadi.

Na območju PP Gornja Radgona, je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padla kolesarka, ki se je pri padcu lahko telesno poškodovala. Zjutraj ob 2.20 smo bili obveščeni, da se je na pomurski avtocesti, približno kilometer in pol pred izvozom Turnišče, v smeri Murske Sobote, prevrnilo tovorno vozilo. Policisti so ugotovili, da je voznik tovornega vozila, zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad tovornim vozilom in se zaradi tega prevrnil na desni bok. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je občasno zaprta pomurska avtocesta.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tri kazniva dejanja poškodovanja tuje stvari, goljufijo preko spleta, dve tatvini, grožnjo in zatajitev.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Predanovcih so policisti vozniku zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran