radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 292 klicev občanov. 58 klicev je bilo interventnih.

12 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Noč in jutro so na Koroškem, na območju Savinjske doline in tudi ponekod drugod na območju naše policijske uprave zaznamovale hude poplave in plazovi. Večina cest na omenjenih območjih je neprevozna. Neprevozna je tudi že cesta Celje – Laško. Voznike pozivamo naj spoštujejo navodila policistov, gasilcev in pripadnikov Civilne zaščite ter naj se ne izpostavljajo nevarnosti. Prav tako pozivamo vse občane, naj se ne zadržujejo ob vodotokih in naj nasploh poskrbijo za svojo varnost.

O prevoznosti cest spremljajte https://promet.si/sl. O stanju naravnih nesreč (poplav) pa napotke Uprave RS za zaščito in reševanje na https://www.sos112.si/. Razmere se sproti spreminjajo.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran