radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 253 klicev, med 96 interventnih, oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 19 kaznivih dejanj,
  • 13 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo III. kategorije,
  • 1 vozniku je bilo zaseženo vozilo,
  • 11 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 v zasebnem prostoru.

policija splosniVlom v stanovanjsko hišo
Obravnavamo vlom v stanovanjsko hišo na območju Radvanja, kjer je neznani storilec odtujil več predmetov, med drugim tudi gotovino in zlatnino. Po nestrokovni oceni so bili lastniki z dejanjem oškodovani v višini 2.000 eur.

Odtujen zemeljski kabel
V Slovenski Bistrici je bil z dvorišča pred stanovanjsko hišo odtujen bakren zemeljski kabel, z dejanjem so bili lastniki, po nestrokovni oceni, oškodovani v višini 4.000 eur.

Prometna nesreča III. kategorije
Včeraj dopoldne smo obravnavali prometno nesrečo III. kategorije. Na avtocesti A1 v smeri proti Šentilju je voznica osebnega avtomobila zaradi okvare obstala na pasu za počasna vozila, postavila je varnostni trikotnik in se vrnila v vozilo, ko je pripeljal voznik tovornega vozila in trčil vanjo. Voznica se je huje poškodovala. O nesreči še zbiramo obvestila.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran