radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti naprošamo vse voznike, ki prehajajo državno mejo v Mejah in Paradižu, da uporabijo cesto čez Veliki Okič - v smeri Leskovca in naprej proti Vidmu, ne pa poti skozi naselje Gradišče, kjer je cesta zaprta zaradi poplav (kamor jih običajno vodijo navigacijske aplikacije).

Vse voznike pozivamo, da upoštevajo prometno signalizacijo in navodila policistov ter ne vztrajajo z vožnjo, če vidijo, da je cesta poplavljena ter se po nepotrebnem ne izpostavljajo nevarnosti.

Tudi danes smo mariborski policisti aktivno vpeti v dogajanje na terenu po obilnem deževju in razdejanju, ki ga puščajo poplave. Naše aktivnosti so seveda v prvi vrsti usmerjene v reševanje življenj ljudi ter varovanje njihovega premoženja, na terenu ves čas preverjamo tudi stanje cest, oziroma njihovo prevoznost. Zaradi nevarnosti plazov, posedanja cestišča ali poplav so trenutno zaprtih več lokalnih in regionalnih odsekov: Ruše - Lovrenc na Pohorju (pred naseljem Činžat), Majšperk - Stanečka vas, Vosek- Jurovski dol, cesta pred MP Plač in druge.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran