radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 72 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 174 klicev.

Obravnavali so 20 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 5 tatvin, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 6 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 55 nezakonitih prehodov državne meje.

V Kopru je dopoldan 16-letnik z električnim skirojem zaradi vožnje preblizu desnemu robu s krmilom skiroja zadel ob prometni znak in padel. Lažje poškodovanega so odpeljali v SB Izola, sledi mu obdolžilni predlog.

V Kopru je nekdo ukradel zaklenjeno dirkalno kolo, temno modre barve, z napisom Triban, vredno 1.500 evrov.

Ob 15. uri nas je poklicala očividka in povedala, da pri Strunjanu iz vozila mečejo smeti. Policisti so v Luciji ustavili državljana Italije in mu izrekli globo (po 7/3-5/2 ZPRCP).

Koprski policisti so 16-letniku zasegli moped, ker presega dovoljeno konstrukcijsko hitrost. Sledi obdolžilni predlog in hitri postopek za starše.

V izolskem avtokampu je nekdo ukradel kolo znamke SCOT, črne barve, z oranžnim napisom SCOT, vredno 450 evrov.

Ponoči so iz skladišča v Hrpeljah ukradli večjo količino bakra. Zadeva se intenzivno preiskuje.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran