radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 199 klicev, od tega 93 interventnih, oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 19 kaznivih dejanj,
  • 7 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorija,
  • 1 prometna nesreča III. kategorije,
  • 3 voznikom je bilo zaseženo vozilo,
  • 10 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 4 v zasebnem prostoru.

policija splosniNajdeno v tujini ukradeno vozilo
V nočnem času so policisti na območju Maribora izsledili parkiran osebni avtomobil Toyota Proace, ki je bil v tujini prijavljen kot ukraden. Opravljen je bil ogled, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja odvzem motornega vozila po 210. členu Kazenskega zakonika.

Vlomljeno v hišo
Na območju Maribora so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, ko je neznani storilec na vzvod odprl okno in tako vstopil v notranjost, kjer je pregledal prostore hiše. Iz enega izmed prostorov je odtujil denar. Policisti so opravili ogled kraja dejanja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja Velike tatvine po 205. členu Kazenskega zakonika.

Ponovni poziv k samozaščitnem in previdnem ravnanju na prizadetih območjih
Še vedno opozarjamo oz. pozivamo, da je potrebno v povezavi z odpravljanjem posledic neurij in poplav ravnati samozaščitno v skladu z možnostmi, predvsem na objektih, ki so trenutno izpraznjeni ali občasno brez nadzora, saj lahko pride do tatvin, kraj ali vlomov na prizadetih območjih. Tudi policisti bomo s svojo prisotnostjo še naprej preventivno delovali prav z namenom zavarovanja premoženja in preprečevanja morebitnih kaznivih dejanj ali drugih negativnih pojavov.

Boštjan Velički
vodja službe
Policijska Uprava Maribor

loadposition qrkoda}


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran