radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču ter osem primerov povoženja divjadi. Na avtocesti je bilo prijetih štirinajst tujcev, kateri so v državo vstopili na nedovoljen način.

V prometnih nesrečah sta bili včeraj poškodovani dve osebi in sicer je voznica osebnega avtomobila utrpela lažje poškodbe, kolesar, kateri je vozil z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola pa je huje poškodovan.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini, zalezovanje, dve poškodovanji tuje stvari, kaznivo dejanje zoper okolje, prostor in naravne dobrine ter dva primera nasilja v družini. V dveh primerih je bil zoper osumljenca izrečen ukrep prepoved približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Zoper kršiteljico, ki se ob intervenciji policistov ni pomirila, je bilo odrejeno pridržanje.

Dodajamo še obvestilo, da so se v bližini objektov, katere so lastniki zapustili zaradi poplav, pojavili tatovi. Prav tako je pričakovati, da bodo različni goljufi po domovih v imenu humanitarnosti pobirali denarna sredstva in da se bodo na spletu pojavili lažni profili, ki bodo ljudi pozivali k darovanju denarja za pomoč pri okrevanju po poplavah.
Policisti bomo storili vse, kar je v naši moči, da ljudje, ki so bili že tako prizadeti v poplavah, ne bi postali še žrtve kaznivih dejanj. Vsa sumljiva ravnanja takoj prijavite policiji na številko 113.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran