radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Kranjski policisti obravnavajo prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila 12. avgusta 2023, okoli 12.35, na Cesti talcev v Kranju. Peška je prečkala vozišče na prehodu za pešce. Neznani voznik z neznanim avtomobilom je vozil v smeri pokopališča. Po podatkih s katerimi razpolagamo bi bil avtomobil lahko modre barve. Med njima je prišlo do trčenja. Peška je bila lahko telesno poškodovana. Voznik se na kraju ni ustavil.

Z do sedaj izvedenimi ukrepi neznanega voznika z neznanim avtomobilom niso izsledili.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, policisti pozivajo voznika, ki je bil udeležen v tej prometni nesreči ali morebitne priče, ki bi karkoli vedele o prometni nesreči, da se oglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Kranj, telefon 04/366 64 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

prometna nesrecan cesta talcev kranj 1

prometna nesrecan cesta talcev kranj 2

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran