radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 446 klicev, od tega 134 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 33 nanašalo na kriminaliteto, 32 na javni red in mir, ter 40 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 12 tatvin, 2 poskusa vloma in primer poškodovanja tuje stvari. Posredovali so tudi v primeru nasilja v družini, kjer je bila izrečena prepoved približevanja.

Obravnavali so 4 prometne nesreče z materialno škodo in 4 nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 10 krat na javnem kraju in 4 krat v zasebnem prostoru.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so v zadnjih 24 urah obravnavali 2 nezakonita prehoda državne meje.

Prometna varnost
Danes, nekaj pred 2. uro smo bili obveščeni o prometni nesreči na območju Logatca. Ugotovljeno je bilo, da je voznik mopeda zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola (0,33 mg/l) zapeljal izven vozišča in trčil v brežino. V nesreči se je njegov sopotnik lažje poškodoval. Zoper voznika je bil uveden prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 16. ure smo bili obveščeni o padcu motorista v kraju Šentjošt nad Horjulom. Ugotovljeno je bilo, da je zapeljal preblizu desnemu robu vozišča in na bankino, ter izgubil oblast nad motorjem ter padel. Pri tem se je lažje poškodoval. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Policisti so obravnavali še 2 prometni nesreči v katerih sta bila udeležena kolesarja. V obeh primerih je šlo za padec kolesarja zaradi neprilagojene hitrosti, zadobila pa sta lažje poškodbe. Zoper kolesarja bodo uvedeni prekrškovni postopki.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran