radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 330 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in trinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

Kriminaliteta
Okoli 14. ure smo bili obveščeni, da je v Rogaški Slatini zagorelo skladišče trgovine. Ogenj je v celoti uničil notranjost skladišča. Dosedanje ugotovitve kažejo, da je zagorelo v delu, kjer so bile v plastičnih vrečah naložene smeti. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Okoli 21.30 ure smo bili obveščeni, da je zagorelo v Rimskih Termah. Po do sedaj zbranih podatkih je zagorela savna v hotelski sobi. Šest oseb, ki so se nadihale dima so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje. Iz hotela so preventivno evakuirali okoli 200 gostov. Vzrok požara še ni potrjen, ogled kraja požara namreč še poteka.

V Celju je danes ponoči neznani storilec vlomil v zunanji hladilnik ob gostinskem lokalu in ukradel nekaj sladoleda. Škodo je lastnici povzročil s poškodovanjem hladilnika.

Glede na to, da se vedno najdejo ljudje, ki se želijo okoristiti s stisko soljudi, je po minulih poplavah, ki so povzročile ogromno škodo pričakovati, da bodo razni goljufi po domovih v imenu humanitarnosti pobirali denarna sredstva in da se bodo na spletu pojavili lažni profili, ki bodo ljudi pozivali k darovanju denarja v namen pomoči okrevanja po poplavah. Svetujemo, da se tisti, ki želijo kakorkoli finančno pomagati, obrnejo na uradne institucije in organe s predhodno preveritvijo obstoja imetništva bančnih računov pri teh ustanovah. Prav tako odsvetujemo kakršna koli nakazila ali predajo denarja neznanim fizičnim osebam.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran