radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 250 klicev, med temi 108 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 17 kaznivih dejanj,
  • 10 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1. prometno nesrečo II. kategorije, v kateri se je 1. oseba lahko telesno poškodovala
  • 2 prometni nesreči III. kategorije, v katerih sta se dve osebi hudo telesno poškodovali
  • 2 primera povoženja divjadi in
  • 19 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 4 v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča z udeležbo kolesarke
Mariborski policisti so bili včeraj, v popoldanskem času obveščeni o prometni nesreči na območju Policijske postaje Ptuj, med voznikom osebnega avtomobila, ki je vozil po neprednostni cesti in v križišču ni pustil mimo vseh vozil, ki vozijo po prednostni cesti. Posledica navedenega je bila, da je voznik z vozilom trčil v kolesarko, ki je utrpela hude telesne poškodbe, vendar ni v smrtni nevarnosti. Zoper voznika bo na pristojno ODT podana kazenskega ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejana povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Vlom v lokal
Policisti so danes ponoči opravili ogled kraja kaznivega dejanja velike tatvine izvršene na vlomni način. Storilec je namreč vlomil v enega od gostinskih lokalov na območju Policijske postaje Lenart, od koder je odtujil predmete, v skupni vrednosti okoli 2.400 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran