radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali sedem prometnih nesreč, kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, tri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču, dve povoženji divjadi, dve kršitvi ukrepa prepovedi približevanja in zaseg vozila.

Posledica štirih prometnih nesreč je bila zgolj materialna škoda, v dveh nesrečah sta se osebi lahko telesno poškodovali, v eni pa huje. Lahko telesno se je poškodovala voznica osebnega avtomobila, ki je v Sitarovcih zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljala s ceste in se z vozilom prevrnila. V drugi nesreči se je lahko telesno poškodoval voznik motornega kolesa, ki je zaradi neprilagojene hitrosti v Kokoričih padel po vozišču. V Beltincih pa se je hudo telesno poškodoval voznik, ki je z vozilom zapeljal s ceste na pločnik, trčil v hidrant in živo mejo ter na koncu še v stanovanjsko hišo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil vozniku v Murski Soboti zasežen osebni avtomobil.

V noči iz sobote na nedeljo bomo policisti na območju Policijske uprave Murska Sobota izvedli poostren nadzor psihofizičnega stanja udeležencev v cestnem prometu. Posebno pozornost bomo posvetili ekstremnim kršiteljem in večkratnim povratnikom, ki predstavljajo največjo nevarnost v cestnem prometu. Skrb vzbujajoče namreč je, da kar več kot tretjina voznikov, ki povzročijo smrtno prometno nesrečo, vozi pod vplivom alkohola. Zato vozite le trezni. Če pa ste uživali alkohol, naj vozi nekdo, ki ga ni užival, ali uporabite javna prevozna sredstva.

Meritve hitrosti z radarjem bodo tokrat pogostejše na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran