radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniBlejski policisti so bili včeraj nekaj pred 17. uro obveščeni o pogrešanem 18-letnem državljanu Irske. Takoj je stekla iskalna akcija na območju Blejskega jezera, v kateri so poleg policistov sodelovali še gasilci PGD Bled, potapljači podvodne reševalne službe RS-reševalne postaje Bled in policijski helikopter. Truplo pogrešanega so potapljači kmalu našli v globini Blejskega jezera, ne daleč stran od obale. Po doslej znanih podatkih policisti niso odkrili okoliščin, ki bi nakazovale, da je dogodek posledica kaznivega dejanja. Nadaljujejo pa s preverjanjem vseh okoliščin, ki so privedle do utopitve in bodo o tem obveščali pristojno državno tožilstvo.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran