radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, povoženje divjadi ter zaseg vozila.

Posledica dveh prometnih nesreč je bila zgolj materialna škoda, v ostalih dveh nesrečah pa sta se udeleženca lahko telesno poškodovala. V prvem primeru je voznik v Črenšovcih zapeljal izven vozišča in trčil v betonsko ograjo, zaradi česar se je lahko telesno poškodovala potnica v vozilu. V naselju Krapje pa je zaradi vožnje pod vplivom alkohola in preblizu desnemu robu vozišča padel kolesar ter se lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali poškodovanje vrat v Lendavi in fasade objekta v Ljutomeru, zatajitev, kjer si je neznanec protipravno prilastil mobilni telefon, katerega je našel na javnem kraju v Lendavi, tatvino goriva v Pincah, spletno goljufijo in vlom ter tatvino iz kleti v Lendavi.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Apačah smo vozniku zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran