radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 311 klicev občanov. 86 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

29 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 36 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
V zadnjih 24. urah smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Včeraj smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila že v nedeljo, v Ilovci, kjer je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel kolesar in se hudo poškodoval.

V Ponikvi pri Žalcu je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča padel motorist in se lažje poškodoval.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta
Na Stanetovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v kletne prostore stanovanjske hiše in ukradel dve novi plinski peči, pripravljeni za montažo. Lastnik škodo ocenjuje na dobrih 8.000 €.

V Šmarju pri Jelšah smo obravnavali tatvino. Neznani storilec je iz ograjenega prostora ob gostinskem lokalu ukradel plinski kotel za kuhanje in nekaj drugih stvari.

V noči iz nedelje na ponedeljek je neznani storilec v Žalcu s sprejem porisal več vozil ter več poslovnih zgradb.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran