radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Včeraj, 21. 8. 2023, nekaj po 10. uri so policisti Postaje prometne policije Murska Sobota na avtocesti v bližini naselja Grabonoš zaradi nezanesljive vožnje ustavili 40-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Hrvaške. Na bližnjem avtocestnem počivališču so izvedli nadaljnji postopek. Med postopkom je bil vozniku odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal kar 1,62 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje, danes pa je bil priveden v takojšni postopek na Okrajno sodišče v Ljutomeru.

alkotest 1 62

Okrajno sodišče je vozniku izreklo globo v višini 1.720,00 evrov ter 18 kazenskih točk za prekršek storjen z motornim vozilom.

Policisti ponovno pozivamo vse voznike - VOZITE LE TREZNI! Če pa ste uživali alkohol, naj vozi kdo, ki alkoholnih pijač ni užival, ali pa uporabite javna prevozna sredstva. Dosledno upoštevajte tudi druga cestnoprometna pravila, še zlasti pravila o hitrosti, prednosti, prehitevanju, uporabi varnostnih pasov in mobilnih telefonov ter varnostni razdalji.

mag. Igor Kavaš
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran