radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru in nedovoljen prehodu državne meje.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali goljufijo, poškodovanje tuje stvari in zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva, na območju Lendave pa sta bili obravnavani dve tatvini.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju, kršitelji pa so se ob intervencijah policistov pomirili.

Izven naselja Beltinci je bilo zaseženo motorno kolo, saj voznik ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja.

Na območju Lendave je bilo prijetih 13 tujcev, ki so nezakonito vstopili v našo državo. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito in bodo odpeljani v azilni dom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Murske Sobote.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran