radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 684 klicev, od tega 238 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 60 nanašalo na kriminaliteto, 69 na javni red in mir, ter 72 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 21 tatvin, 2 vloma, nasilništvo in 5 primerov poškodovanja tuje stvari. Posredovali so v primeru nasilja v družini, kjer je bila izrečena prepoved približevanja.

Obravnavali so 24 prometnih nesreč z materialno škodo in 4 nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami. Dvema večkratnima kršiteljema cestno prometnih predpisov so zasegli vozili.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 28 krat na javnem kraju in 7 krat v zasebnem prostoru (ena oseba je bila pridržana).

Policisti Policijske uprave Ljubljana so v zadnjih 24 urah obravnavali 3 nezakonite prehode državne meje.

Vlomi:
V Šiški je bilo vlomljeno v klet, od koder je bila odtujena torba za golf. Škoda znaša okoli 350 evrov.

Na območju Domžal je bilo vlomljeno v vrtno uto in garažo, od koder je bila odtujena prikolica in kosilnica. Škoda znaša okoli 7500 evrov.

Prometna varnost
Včeraj, okoli 21. ure smo bili obveščeni o prometni nesreči v Horjulu v kateri je bila samoudeležena voznica električnega skiroja. Ugotovljeno je bilo, da je izgubila oblast nad vozilom in padla. Pri tem se je lažje poškodovala. Zoper njo sledi prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 10.30 je na Cesti ljubljanske brigade v Ljubljani prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročila voznica osebnega vozila. Pri zavijanju je spregledala voznika električnega skiroja, ki je pravilno pripeljal po kolesarski stezi in trčila vanj. Voznik skiroja se je v nesreči lažje poškodoval. Zoper povzročiteljico sledi prekrškovni postopek.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran