radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 280 klicev občanov. 82 klicev je bilo interventnih.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 34 s področja prometne varnosti in 22 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami udeleženih in trinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola smo pridržali do streznitve.

V Novi Cerkvi se je lažje poškodoval traktorist, ki je s koso zadel ob drevo, zaradi česar je traktor odbilo z vozišča. V prometni nesreči se je traktorist lažje poškodoval.

V Velenju sta na kolesarski stezi trčila dva kolesarja. Do trčenja je prišlo, ker je mladoletni kolesar vozil v napačni smeri. Oba sta se v prometni nesreči lažje poškodovala.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali trinajstkrat. Enega kršitelja smo pridržali.

Kriminaliteta
V Vojniku smo včeraj obravnavali tatvino. Neznani mlajši moški je vstopil v stanovanjsko hišo in lastnico prosil za vodo, hrano in denar. Medtem, ko je odšla po denar se je izmuznil v eno od sob in ukradel kuverto z denarjem. Znova opozarjamo vse, naj neznancev, ki pod raznimi pretvezami pristopajo do občanov, ne spuščajo v hiše in stanovanja.

Izpred gostinskega lokala v Štorah je neznani storilec ukradel osem senčnikov. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 2.000 €.

V Zgornjem Gabrniku je neznani storilec vlomil v tovorno vozilo. Ukradel ni ničesar. Lastniku je škodo povzročil z vlamljanjem.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran