radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniVlom v klet
V zadnjem tednu dni je neznanec vlomil v klet v enem izmed stanovanjskih blokov v Ajdovščini. Storilec je iz kleti ukradel kolo znamke Genessis in lastnika s tem oškodoval za okoli 800 EUR.

Vlom v vozilo in tatvina kovčka
Dne 22.8.2023 v popoldanskem času je neznanec vlomil v osebni avtomobil, kateri je bil parkiran tik ob državni meji z Italijo v bližini naselja Britof. Storilec je iz vozila ukradel torbico v kateri je imel oškodovanec osebne dokumente in nekaj gotovine.

Z motornega kolesa kateri je bil parkiran v bližini pa je neznanec odtrgal in ukradel kovček znamke Givi. Oškodovanec je imel v kovčku odsevni jopič, komplet prve pomoči in rokavice.

Nesreča pri delu
Dne 23.8.2023 ob 08.49 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o nesreči pri delu na pregradi Vogršček.

47 – letni delavec, drž. Slovenije je z daljinsko vodeno kosilnico kosil travo na pregradi Vogršček. Med delom se je kosilnica skotalila po brežini. Ko je je hotel delavec postaviti nazaj na gosenice mu je rezilo poškodovalo tri prste na levi roki. Tuja krivda ni bila ugotovljena, poškodovani je utrpel hudo telesno poškodbo.

Ostali dogodki
Policisti PU Nova Gorica so v zadnjih 24 urah poleg izvajanja rednih nalog obravnavali še 4 prometne nesreče z materialno škodo in 2 krat intervenirali zaradi kršenja javnega reda in miru.

Miran Marega
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica

loadposition qrkoda}


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran