radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 340 klicev občanov. 85 klicev je bilo interventnih.

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 29 s področja prometne varnosti in 22 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, eno z lažjimi poškodbami in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Dvema voznikoma so policisti zasegli vozilo, saj nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

V Celju se je huje telesno poškodovala 38. letna kolesarka, ki je zaradi neprilagojene hitrosti pri vožnji po kolesarski stezi padla po vozišču in se poškodovala.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali desetkrat.

Kriminaliteta
V Velenju je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka, kjer je z vlomom povzročil materialno škodo.

V Celju so policisti obravnavali kaznivi dejanji tatvine v trgovini, kjer sta bili pri tatvini s strani zaposlenih zaloteni osebi, ki sta odtujili artikle v manjši vrednosti. Policisti bodo zoper njiju napisali kazensko ovadbo.

Nesreče pri delu
Na območju Žalca so policisti obravnavali nesrečo pri delu v kateri se je delavec lažje telesno poškodoval pri delu na lestvi.

Prav tako so policisti v Vojniku obravnavali nesrečo pri delu v kateri si je delavec lažje poškodoval roko na pločevini.

Tretjo nesrečo pri delu so policisti obravnavali na območju Mozirja, kjer se je delavec lažje poškodoval pri padcu iz odra z višine dveh metrov.

V vseh primerih je tuja krivda izključena.

Lep in miren dan želimo iz Policijske uprave Celje.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran