radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi. V cestnem prometu sta bila zasežena kmetijski traktor in skuter, saj voznika nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

Včeraj ob 21.51 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Martjanci. Voznica osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča ter trčila v nasip obcestnega jarka in drevo. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrla. V dveh prometnih nesrečah sta se lažje poškodovali še dve osebi in sicer kolesar ter voznik osebnega avtomobila.

S področja kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin, vlom v lovski dom, poškodovanje vozila, nasilje v družini, kršitev temeljnih pravic delavcev, ponarejanje listin in spletna goljufija.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enkrat javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran