radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, dve prometni nesreči v katerih sta se kolesarja lažje telesno poškodovala, tri kazniva dejanja, deset kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi ter dve poškodbi vozil na parkiriščih.

Na področju kriminalitete je bil v Radencih obravnavan vlom v poslovni prostor, lendavski policisti so obravnavali goljufijo, v Murski Soboti pa poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat na javnih krajih in štirikrat v zasebni prostorih. Kršitelj, kateri se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bil pridržan na policijski postaji.

Pogostejše meritve z radarjem bodo danes predvsem na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran