radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24-ih urah intervenirali v 59 primerih in na številko 113 prejeli skupno 358 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, v kateri je bila ena oseba lažje telesno poškodovana, devet prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so en vlom, tri tatvine in eno poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali štirikrat.

Policisti so na območju Policijske uprave Koper obravnavali 31 nezakonitih prehode državne meje.

V Kopru je neznani storilec iz mopeda ukradel registrsko tablico KPP1-750. Vse, ki bi omenjeno reg. tablico kje opazili naprošamo, da pokličejo na tel. št. 113, anonimni telefon policije 080-1200 ali PP Koper (05) 611-67-00.

V Kopru je neznani storilec vlomil v klet v stanovanjskem bloku in iz nje ukradel moško gorsko kolo.

V Kopru je policist izven službe prijel 45-letnega domačina, ki je pred tem v eni od trgovin z mešanim blagom izvršil tatvivo več prehrambenih izdelkov v skupni vrednosti 55,42 eur. Ukradene predmete so mu policisti zasegli, zoper njega bo napisana kazenska ovadba.

V okolici Kopra je neznani storilec s plovila ukradel izvenkrmni motor znamke Tohatsu.

Ob 14.31 uri je ReCO Koper obvestil OKC PU Koper, da je v gospodarski družbi v Kopru strela udarila v 42-letnega moškega doma iz Kopra, zaposlenega v gospodarski družbi, na območju katere je odpravljal posledice naravne nesreče. Moškega so reševalci uspešno reanimirali, nakar je bil odpeljan na nadaljnje zdravljenje v bolnico Izola.

David Iskra
vodja Operativno komunikacijskega centra
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran