radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniMariborski Operativno komunikacijski center je bil danes, nekaj minut po 6. uri, obveščen, da je prišlo na območju občine Hoče-Slivnica do požara avtobusa, ki je v celoti pogorel. V požaru ni bil nihče telesno poškodovan.

Policisti in kriminalisti so z zbiranjem obvestil prišli do podatka, da je neznani storilec oz. da so neznani storilci včeraj, 28. avgusta 2023, nekaj minut pred polnočjo vlomili v zaklenjen avtobus, ki je bil parkiran pred osnovno šolo v Hočah, ga spravili v pogon ter ga nato parkirali ob gramoznici v Hočah, kjer je avtobus zgorel.

Policisti in kriminalisti v tej zvezi še zbirajo obvestila in dokaze o vzroku požara, kot tudi storilcih kaznivega dejanja velike tatvine po II. odstavku 205. člena Kazenskega zakonika (KZ-1), za katerega je predpisana kazen zapora do petih let.

Po prvih zbranih obvestilih je nastala gmotna škoda, v višini okoli 150.000,00 evrov.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran