radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah sprejeli 320 klicev občanov. 82 je bilo interventnih, dva nujna. 20 zadev je bilo s področja kriminalitete, 38 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Obravnavali smo eno prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami ter 14 prometnih nesreč z materialno škodo.

V Topolščici je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel motorist in se pri padcu hudo telesno poškodoval. S helikopterjem je bil odpeljan v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju.

V Laškem so policisti imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je voznik imel 1.03 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petkrat, štirikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Pridržali smo enega kršitelja.
Kriminaliteta

Na železniški postaji v Štorah je bilo vlomljeno v osebni avto. Odtujenega ni bilo ničesar, škodo pa je storilec lastniku povzročil še z razbitjem stekla na vratih.

V Laškem so policisti obravnavali poskus vloma v osebni avto.

V Žalcu so policisti opravili ogled poškodovanja dveh osebnih avtomobilov.

V Celju so bile iz osebnega avtomobila odtujene registrske tablice.

V Velenju so policisti obravnavali razbitje stekla na treh oknih na stanovanjskem bloku na Koroški cesti.

Nezakonite migracije
Pri razkladanju tovora s srbskega tovornega vozila, na parkirišču podjetja v Ravnah na Koroškem, so včeraj našli državljana Afganistana. Po do sedaj zbranih podatkih je v vozilo vstopil na območju Srbije in se skril med tovor. Po izvedenih postopkih je zaprosil za mednarodno zaščito.

Lep in varen dan vam želimo iz Policijske uprave Celje.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran