radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

pozarDanes okoli 13. ure smo bili obveščeni o požaru na enem izmed gospodarskih objektov v Zavrhu pod Šmarno Goro. Na kraju posredujejo gasilci, ki požar večjega obsega na objektu (40x80 m), katerega streha je prekrita s sončnimi celicami, že gasijo. Policisti so kraj zavarovali in zbirajo prva obvestila. Po do sedaj znanem gre za gospodarsko poslopje v katerem se je nahajala živina, skladišče sena in kmetijska mehanizacija, živina pa je rešena iz objekta. Ko bodo na kraju vzpostavljeni ustrezni pogoji, bodo kriminalisti pričeli z ogledom in ugotavljanjem vzroka za nastanek požara.

Ko bo znanih več informacij bomo naše sporočilo dopolnili. Vse okoliške prebivalce naprošamo naj se ne približujejo objektu, naj ne ovirajo dela reševalnih služb in naj zaradi možnosti dima, ki se lahko razširi na širšo okolico, zaprejo okna.

DOPOLNJENO: 4. 9. 2023 ob 17:35
Na kraju še vedno posredujejo enote za gašenje, ki zaradi velikega obsega pogorišča zagotavljajo požarno varnost in požar še ni v celoti pogašen. Ko bodo vzpostavljeni pogoji za varno delo (predvidoma jutri) bodo policisti pričeli z ogledom, vzrok za požar še ni znan. V požaru je nastala večja gospodarska škoda, saj je pogorelo celotno ostrešje večjega gospodarskega poslopja, na katerem je bila tudi sončna elektrarna. Del stavbe se je porušil. Po do sedaj znanih podatkih v dogodku ni bil nihče poškodovan, prav tako so bile iz poslopja rešene vse živali, ki prav tako niso poškodovane. Vse okoliške prebivalce naprošamo naj se ne približujejo objektu, naj ne ovirajo dela interventnih služb, nevarnosti razširjanja dima pa ni več.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran