radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo na območju Pomurja obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana povzročitev lahke telesne poškodbe, v Apačah tatvina večje količine buč z njive, na avtocesti tatvina goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja, ki ni upošteval opozoril policistov, je bilo odrejeno pridržanje.

V Lendavi so bili prijeti štirje tujci, ki so na nezakonit način vstopili v državo. Po končanem postopku so bili odpeljani v Azilni dom Ljubljana.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran